JEE-O maakt lijn compleet met touchless design

20-07-2022

Sensor.png
  • png

Dat functionaliteit en design hand in hand kunnen gaan, bewijst de nieuwste aanwinst van JEE-O; de elektronische wand wastafelkraan. Met de komst van dit touchless design speelt het badkamer merk JEE-O in op de vraag in de markt, specifiek die van projectontwikkelaars en architecten. 

 

Uitvoeringen

De elektronische wand wastafelkraan heeft een 90 graden uitloop en is nu al verkrijgbaar binnen de slimline serie. De uitvoeringen zijn RVS geborsteld, structuur zwart, brons en goud. Het subtiele en minimalistische design van de slimline serie maakt deze kraan makkelijk te combineren met de andere JEE-O designs. 

Er volgt meer

En voor wie graag binnen eenzelfde lijn wil blijven is er goed nieuws; want in het laatste kwartaal van dit jaar worden ook de soho en pure serie uitgebreid met de touchless wand wastafelkraan. De soho elektronische wand wastafel kraan komt er in de uitvoeringen RVS RAW en hammercoat zwart. En de pure serie krijgt een elektronische wand wastafel kraan in RVS  geborsteld, brons en goud.  

So far nothing new, but fancy

De techniek is natuurlijk niet nieuw. Het is hygiënisch en waterbesparend en past helemaal binnen de tijdsgeest. Maar dat naast functionaliteit ook het design overeind blijft, is wel uniek. En dát van high quality materials als RVS. Oogstrelend mooi en oersterk. 

Technologie in een kraan

Hiermee speelt JEE-O in op de vraag in de BtoB markt. Diverse projectontwikkelaars en architecten verwerken de designproducten van JEE-O in hun ontwerpen. Dat deze technologie nu ook verwerkt is in 3 JEE-O series, maakt het ontwerp compleet. Sensor kranen zijn ideaal voor openbare ruimtes, toiletgebouwen, hotels, kantooromgevingen en ga zo maar door. Overal waar veelvuldig water gebruikt wordt, het hygiëne aspect belangrijk is maar vooral; een luxe design uitstraling voorop staat. 

JEE-O - We energise you!

 

noot voor de redactie, niet voor publicatie 

Voor meer informatie over JEE-O of haar producten, neem contact op met Renske van Raaij renske.van.raaij@jee-o.com of bel: 085-043 58 20.Download HR beeldmateriaal van de JEE-O sensor kraan in de mediakit. 

 

Over JEE-O

Robuust en krachtig design en altijd onderscheidend in eenvoud: dat is wat de badkamer concepten van JEE-O typeren. Producten met rust en ruimte voor lichaam en geest, altijd in een sfeer van functionele luxe. JEE-O is verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, stoer en gedurfd. Om de mooiste producten te ontwerpen werkt JEE-O samen met designers van over de hele wereld. Het vertrekpunt van een nieuwe collectie is een vrijstaande douche waarbij design voorop staat. Hierna wordt de functionaliteit toegevoegd. Door deze werkwijze ontstaan unieke designs die samen een complete collectie vormen om een bijzonder badkamerconcept te creëren.

Het creatieve brein achter JEE-O is Lammert Moerman. Zijn droom is om levensgenieters wereldwijd kennis te laten maken met het ultieme JEE-O gevoel en hen de beleving van douchen en baden in eindeloze sferen te laten ontdekken. Sinds de oprichting van het bedrijf in 2004 is JEE-O uitgegroeid tot internationale speler en inmiddels zijn de producten wereldwijd te verkrijgen. In de collectievind je meerdere series en stijlen met douches, kranen, baden, waskommen, toiletten en accessoires. Douches en kranen zijn gemaakt van hoogwaardig rvs, de baden en waskommen van het mooie materiaal DADOquartz.

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste JEE-O nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL