Dutch Design en Nederlands vakmanschap een mooie combinatie

01-03-2022

Lammert Moerman (JEE-O) en Erik Verwoerd (Fluidmaster-WISA).jpg
  • jpg

Foto: Lammert Moerman van JEE-O (links) en Erik Verwoerd van Fluidmaster (WISA) presenteren de drukplaten.

JEE-O International en WISA zoeken de samenwerking op

Sinds begin dit jaar zijn JEE-O International en WISA de samenwerking aangegaan. Zij slaan de handen ineen bij het uitbrengen van een nieuwe drukplaat. Het is een mechanische RVS drukplaat met het zogenaamde dual flush systeem, gecombineerd met het kwalitatief hoogwaardig spoelsysteem van WISA. Een mooie samenwerking tussen twee internationaal erkende merken met Nederlandse roots.  

 

JEE-O design signatuur

Dit hoogwaardige RVS bedieningspaneel is ontworpen door het JEE-O design team. Het heeft een compact en dun design, afgeronde hoeken met een duidelijke JEE-O design signatuur en kent 2 varianten; een vierkante en een rechthoekige. Het ontwerp past prachtig bij de andere JEE-O designs en is verkrijgbaar in 5 uitvoeringen: RVS geborsteld, structuur zwart, brons, mat goud en wit. 

Uniek aan deze drukplaat is de RVS uitvoering in álle kleurfinishes. Met de komst van deze drukplaat kan naast de badkamer, nu ook de toiletruimte volledig in JEE-O design worden ingericht. Het toilet, fonteintje en waskom uit de slimline serie en toebehoren als toiletrolhouder en toiletborstel, vormen samen één geheel. Hiermee is de toiletlijn nu helemaal compleet. 

JEE-O toilet met drukplaat XS.jpg
  • jpg

Foto: JEE-O toilet met drukplaat XS in goud - Alle RVS drukplaat varianten

Vakmanschap van WISA

WISA is een van origine Nederlandse onderneming met ruim 150 jaar ervaring, en maakt inmiddels deel uit van het merk Fluidmaster; een internationale speler op het gebied van onder andere sanitaire spoeltechniek en metaal(bewerking). Qua bedrijfsfilosofie sluit WISA naadloos aan bij het DNA van JEE-O International. Beiden gaan voor kwaliteit, duurzaamheid en synergie; zowel in service en productie, als in ontwerp en uitstraling. 

 

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie op www.jee-o.com.

 

Over JEE-O

Robuust en krachtig design en altijd onderscheidend in eenvoud: dat is wat de badkamer concepten van JEE-O typeren. Producten met rust en ruimte voor lichaam en geest, altijd in een sfeer van functionele luxe. JEE-O is verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, stoer en gedurfd. Om de mooiste producten te ontwerpen werkt JEE-O samen met designers van over de hele wereld. Het vertrekpunt van een nieuwe collectie is een vrijstaande douche waarbij design voorop staat. Hierna wordt de functionaliteit toegevoegd. Door deze werkwijze ontstaan unieke designs die samen een complete collectie vormen om een bijzonder badkamerconcept te creëren.

Het creatieve brein achter JEE-O is Lammert Moerman. Zijn droom is om levensgenieters wereldwijd kennis te laten maken met het ultieme JEE-O gevoel en hen de beleving van douchen en baden in eindeloze sferen te laten ontdekken. Sinds de oprichting van het bedrijf in 2004 is JEE-O uitgegroeid tot internationale speler en inmiddels zijn de producten wereldwijd te verkrijgen. In de collectievind je meerdere series en stijlen met douches, kranen, baden, waskommen, toiletten en accessoires. Douches en kranen zijn gemaakt van hoogwaardig rvs, de baden en waskommen van het mooie materiaal DADOquartz.

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste JEE-O nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL