JEE-O Golden Suite op Papendal

waar design en sport samenkomen

Arnhem 16 november 2021 – Op dinsdag 16 november is in Hotel Papendal een bijzondere kamer geopend; de JEE-O Golden Suite. Voorzien van luxe design badkamerelementen van JEE-O Unique Bathrooms in matgoud en met subtiele verwijzingen naar de topsport. De feestelijkheden rondom de opening zijn uitgesteld in verband met de aangescherpte coronamaatregelen. Desondanks heeft niemand minder dan Niek Kimmann, Olympische goudenmedaillewinnaar BMX op de Spelen in Tokyo, de JEE-O Golden Suite officieel geopend.

 

Sport en design vinden elkaar

Het contact tussen JEE-O en Papendal gaat al een aantal jaren terug en vindt zijn oorsprong in de BMX Sport. Lammert Moerman, CEO van JEE-O International en tevens oud BMX’er, is al jarenlang partner van de BMX-sport op Papendal. Hieruit is een fijne samenwerking ontstaan, onder andere met Laurens van Waardenburg, Manager Events Papendal. Met de introductie begin dit jaar van de slimline serie in matgoud, en de voorbereidingen op Papendal voor de Olympische Spelen in de zomer, werd het tijd de gouden lijntjes met elkaar te verbinden. En zo is het idee van de JEE-O Golden Suite ontstaan. 

En met een prachtig ontwerp van Elize Wikkerink is Pieter Aalbers van Vief Realiseert aan de slag gegaan om het idee van droom naar werkelijkheid te brengen.

JEE-O Golden Suite Papendal opening.jpg
  • jpg

Foto: Bram Kahmann - Impressie JEE-O Golden Suite Papendal

Geen overnachting maar een beleving

Wat deze Golden Suite zo bijzonder maakt is de link van design naar sport. Het is een totaalbeleving van luxe, rust en inspiratie. Goud staat voor het hoogst haalbare, the best of the best. De beleving in de JEE-O Golden Suite sluit daar naadloos op aan. Aan álles is gedacht en het gevoel van luxe is tot in de kleinste details doorgevoerd; van prachtig bedlinnen en zachte kussens tot een knisperend haardvuur en goed gevulde minibar. De suite is natuurlijk voorzien van de luxe JEE-O designelementen zoals het vrijstaande bad, de luxe douches, waskommen en kranen. Van hoogwaardige kwaliteit en duurzame materialen, uitgevoerd in een matgouden finish.

 

De entourage kent subtiele verwijzingen naar topsport en de Olympische Spelen in het bijzonder. Die zie je terug in de verlichting en in een unieke wanddecoratie bestaande uit medailles van diverse goudkleuren. Hier hangen, symbolisch, alle goudenmedaillewinnaars van de Olympische Spelen in Tokyo. Maar het meest bijzondere is toch wel het Artwork van Pablo Lücker, speciaal gecreëerd voor, en gemaakt ín de JEE-O Golden Suite.

BRAM I KAHMANN - JEE-O � Papendal - Pablo-5.jpg
  • jpg

Foto: Bram Kahmann - Artwork: Pablo Lücker

Upgrade Hotel Papendal

Deze prachtige Suite is een mooie toevoeging voor Hotel Papendal als volwaardig speler op de leisure markt. Want naast de vele sportactiviteiten, grote (zakelijke) bijeenkomsten en events, is Hotel Papendal ook voor individuele hotelgasten een fantastische accommodatie om te verblijven. In een bosrijke omgeving, op zeer korte afstand van het centrum van Arnhem en met voldoende mogelijkheid tot cultuursnuiven in de regio. Een onontdekte parel op de Veluwe.

 

Van ontwerp naar realisatie

Dit bijzondere project had nooit gerealiseerd kunnen worden zonder een aantal prachtige samenwerkingen. ABB lanceert zijn meest recente innovatie Busch-Tacteo®, schakelmateriaal en bedieningselementen uit hoogwaardig gekleurd glas. Dehullu heeft het prachtige maat- en meubelwerk gerealiseerd. De heerlijke bank, stoelen en tafel zijn van Keijser & Co en Hofmans at Home verzorgde de stoffering. Daarnaast verdient Glen Dimplex nog een speciale vermelding, hun haard geeft de kamer extra sfeer. De 65 inch 4K ultra HD Smart TV is beschikbaar gesteld door Samsung. Mede namens de verdere bijdragen van Janssen lastechnieken, Bots Tegelwerken, Michel Oprey & Beisterveld is de JEE-O Golden Suite de mooiste Golden Suite van Nederland geworden.

 

Meer informatie

Neem voor meer informatie, interviewaanvragen of een bezichtiging gerust contact op met:

Renske van Raaij renske.van.raaij@jee-o.com (085-0435820)

Rebecca Goei rebecca.goei@papendal.nl (026–4837911 of 06–42771524)

 

Over JEE-O

Robuust en krachtig design en altijd onderscheidend in eenvoud: dat is wat de badkamer concepten van JEE-O typeren. Producten met rust en ruimte voor lichaam en geest, altijd in een sfeer van functionele luxe. JEE-O is verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, stoer en gedurfd. Om de mooiste producten te ontwerpen werkt JEE-O samen met designers van over de hele wereld. Het vertrekpunt van een nieuwe collectie is een vrijstaande douche waarbij design voorop staat. Hierna wordt de functionaliteit toegevoegd. Door deze werkwijze ontstaan unieke designs die samen een complete collectie vormen om een bijzonder badkamerconcept te creëren.

Het creatieve brein achter JEE-O is Lammert Moerman. Zijn droom is om levensgenieters wereldwijd kennis te laten maken met het ultieme JEE-O gevoel en hen de beleving van douchen en baden in eindeloze sferen te laten ontdekken. Sinds de oprichting van het bedrijf in 2004 is JEE-O uitgegroeid tot internationale speler en inmiddels zijn de producten wereldwijd te verkrijgen. In de collectievind je meerdere series en stijlen met douches, kranen, baden, waskommen, toiletten en accessoires. Douches en kranen zijn gemaakt van hoogwaardig rvs, de baden en waskommen van het mooie materiaal DADOquartz.

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste JEE-O nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL