JEE-O en Papendal samen voor goud!

Papendal gaat in samenwerking met JEE-O International, het designerlabel in badkamer concepten, één van de huidige suites in een gouden jasje steken. Aanleiding hiervoor is de aankomende Olympische Spelen en het daaropvolgende WK BMX 2021. 

Van 14 tot en met 22 augustus 2021 organiseert Papendal het WK BMX. 3500 rijders uit de hele wereld gaan de strijd met elkaar aan voor de wereldtitel en uiteraard die felbegeerde gouden medaille. JEE-O International, al jarenlang trouwe partner van de BMX, lanceert dit voorjaar een gouden variant in hun slimline serie. Tijd om de gouden lijntjes met elkaar te verbinden. Het resultaat; de Golden Suite op Papendal.

Het concept van de Golden Suite staat in het teken van goud, met kleine maar duidelijke verwijzingen naar topsport. Voor het leveren van een topprestatie is een goede balans tussen inspanning en ontspanning een randvoorwaarde. Deze suite is straks dé plek voor een topsporter na het winnen van zijn of haar gouden medaille. Een totaalbeleving van luxe, comfort, rust en inspiratie. Een verdiende ontspanning na een geweldige inspanning. Ook niet-topsporters zijn straks welkom om te verblijven in de Golden Suite. Want wie wil er nu niet slapen in een kamer waar (toekomstige) Olympische medaille winnaars verbleven hebben? 

Papendal_teamfoto.jpg
  • jpg

JEE-O directeur Lammert Moerman: “Vroeger zat ik zelf op een BMX fiets en deed mee op het hoogste niveau. Ik heb me dan ook altijd verbonden gevoeld met topsport en BMX in het bijzonder. Die drive en winnaarsmentaliteit komen me nu als ondernemer goed van pas. Ik ben dan ook heel trots dat ik al jaren partner ben van dit spectaculaire evenement. Het realiseren van een Golden Suite op Papendal is het resultaat van ondernemerschap, liefde voor de sport, en de fijne samenwerking die wij met Papendal hebben.”

Jochem Schellens, directeur Hotel & Sportcentrum Papendal: “Dat wij de samenwerking met JEE-O op deze wijze kunnen realiseren maakt mij buitengewoon trots. JEE-O staat bekend om pure kwaliteit als het gaat om design badkamer concepten. En dat zij nu een gouden lijn introduceren is een prachtige aanleiding om samen het concept van de Golden Suite te realiseren.”

Op dit moment wordt achter de schermen hard gewerkt aan het creatieve concept en de technische uitvoering van de renovatie. Uitgangspunt is om de Golden Suite rond de zomer van 2021 te openen.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Voor meer informatie over Papendal en de Golden Suite, neem contact op met rebecca.goei@papendal.nl of bel: 026-483 79 11. Voor meer informatie over JEE-O of haar producten, neem contact op met romy.martens@jee-o.com  of bel: 085-043 58 20.

Over JEE-O

Robuust en krachtig design en altijd onderscheidend in eenvoud: dat is wat de badkamer concepten van JEE-O typeren. Producten met rust en ruimte voor lichaam en geest, altijd in een sfeer van functionele luxe. JEE-O is verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, stoer en gedurfd. Om de mooiste producten te ontwerpen werkt JEE-O samen met designers van over de hele wereld. Het vertrekpunt van een nieuwe collectie is een vrijstaande douche waarbij design voorop staat. Hierna wordt de functionaliteit toegevoegd. Door deze werkwijze ontstaan unieke designs die samen een complete collectie vormen om een bijzonder badkamerconcept te creëren.

Het creatieve brein achter JEE-O is Lammert Moerman. Zijn droom is om levensgenieters wereldwijd kennis te laten maken met het ultieme JEE-O gevoel en hen de beleving van douchen en baden in eindeloze sferen te laten ontdekken. Sinds de oprichting van het bedrijf in 2004 is JEE-O uitgegroeid tot internationale speler en inmiddels zijn de producten wereldwijd te verkrijgen. In de collectievind je meerdere series en stijlen met douches, kranen, baden, waskommen, toiletten en accessoires. Douches en kranen zijn gemaakt van hoogwaardig rvs, de baden en waskommen van het mooie materiaal DADOquartz.

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste JEE-O nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL