Ga voor goud in je badkamer met de meest complete JEE-O serie

JEE-O maakt haar meest uitgebreide badkamer collectie, de slimline serie, compleet met een mat gouden afwerking. Het subtiele en minimalistische ontwerp van deze serie heeft met het toevoegen van deze gouden variant alles in huis om eindeloos te combineren. Vanaf maart 2021 is de slimline serie verkrijgbaar bij onze exclusieve dealers.

Goud in handen

Met deze bijzondere vierde uitvoering heb je letterlijk goud in handen. De prachtige items in deze mat gouden afwerking geven de badkamer een luxe en tijdloze uitstraling. Het vormt de perfecte combinatie met marmer en wit. En gaat ook uitstekend samen met natuurtinten en zwart. Hiermee wordt het wel heel gemakkelijk om de badkamer van je dromen te realiseren. 

Combinatio-slimline-800-1700-4colours.jpg
  • jpg

Serie compleet

Deze nieuwste toevoeging aan de slimline serie maakt het geheel compleet. De serie is daarmee beschikbaar in vier verschillende afwerkingen: geborsteld, structuur zwart, brons en mat goud. 

JEE-O we energise you

De kleur goud is een warme kleur die veel energie uitstraalt. De badkamer wordt meer en meer een ontspanningsruimte. Een plek om te genieten en op te laden. Om energie en inspiratie op te doen voor een nieuwe dag. Door het toepassen van de kleur goud in de badkamer creëer je een rijk en speels effect. Goud staat voor het hoogst haalbare. En dat is waar JEE-O ook voor staat; zowel in kwaliteit als in de duurzaamheid van haar producten. JEE-O we energise you!

Ontwerp je eigen badkamer 

Het toegankelijke design van de slimline serie geeft je veel vrijheid voor het ontwerp van je eigen badkamer. Lammert Moerman, Creatief directeur en oprichter JEE-O, vindt de collectie geschikt voor iedere badkamer: “Het is een subtiel en minimalistisch ontwerp waardoor het in iedere badkamer past. Je kunt het combineren met stoere en robuuste items, maar ook met subtiele accessoires”. Met de toevoeging van de gouden afwerking aan deze serie hoopt Lammert mensen nog meer (combinatie)mogelijkheden te geven voor het creëren van hun eigen complete design badkamer.

 

noot voor de redactie, niet voor publicatie

Voor meer informatie over JEE-O of haar producten, neem contact op met romy.martens@jee-o.com of bel: 085-043 58 20. Download HR beeldmateriaal van de JEE-O slimline in de mediakit. 

Over JEE-O

Robuust en krachtig design en altijd onderscheidend in eenvoud: dat is wat de badkamer concepten van JEE-O typeren. Producten met rust en ruimte voor lichaam en geest, altijd in een sfeer van functionele luxe. JEE-O is verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, stoer en gedurfd. Om de mooiste producten te ontwerpen werkt JEE-O samen met designers van over de hele wereld. Het vertrekpunt van een nieuwe collectie is een vrijstaande douche waarbij design voorop staat. Hierna wordt de functionaliteit toegevoegd. Door deze werkwijze ontstaan unieke designs die samen een complete collectie vormen om een bijzonder badkamerconcept te creëren.

Het creatieve brein achter JEE-O is Lammert Moerman. Zijn droom is om levensgenieters wereldwijd kennis te laten maken met het ultieme JEE-O gevoel en hen de beleving van douchen en baden in eindeloze sferen te laten ontdekken. Sinds de oprichting van het bedrijf in 2004 is JEE-O uitgegroeid tot internationale speler en inmiddels zijn de producten wereldwijd te verkrijgen. In de collectievind je meerdere series en stijlen met douches, kranen, baden, waskommen, toiletten en accessoires. Douches en kranen zijn gemaakt van hoogwaardig rvs, de baden en waskommen van het mooie materiaal DADOquartz.

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste JEE-O nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL