Ontwerp je eigen badkamer in het brons met de meest complete JEE-O serie

JEE-O breidt haar meest complete slimline series uit met een bronzen afwerking. Het subtiele en minimalistische ontwerp van de collectie geeft je alle vrijheid om je eigen badkamer te ontwerpen. Wie dit in het echt wil bewonderen kan een bezoek brengen aan de vt wonen & design beurs in oktober. Naast de slimline series zijn hier alle grote designer collecties van het merk te zien. Zo ook de nieuwste cone series by Osiris Hertman en de bloom series by Edward van Vliet.

JEE-O slimline bronze setting 04.jpg
 • jpg

Wie van brons houdt heeft geluk

De nieuwste toevoeging aan de slimline series is de bronzen afwerking. De serie is nu beschikbaar in drie verschillende afwerkingen: geborsteld, structuur zwart en brons RVS. 

JEE-O slimline 3 kranen.jpg
 • jpg

Ontwerp je eigen badkamer 

Het toegankelijke design van de slimline series geeft je veel vrijheid voor het ontwerp van je eigen badkamer. Lammert Moerman (Creatief directeur en oprichter JEE-O) vindt de collectie geschikt voor iedere badkamer: “Het is een subtiel en minimalistisch ontwerp waardoor het in iedere badkamer past. Je kunt het combineren met stoere en robuuste items, maar ook met subtiele accessoires”. Met deze serie hoopt Lammert meer mensen de mogelijkheid te geven hun eigen complete design badkamer te creëren.

De meest complete JEE-O serie

De keuze is enorm bij de slimline series. En alles kan in de drie verschillende afwerkingen. Vrijstaande douches en bad mixers, opbouw- en wandkranen, verschillende uitlopen en mixers, wand- en plafond douches, handdouches en accessoires zoals een zeepdispenser, een handdoekenrek en een toiletrolhouder vormen de collectie. De dunwandige baden en waskommen, gemaakt van DADOquartz, maken de slimline series compleet. 

JEE-O slimline bronze setting 03.jpg
 • jpg

Alle grote JEE-O designer series te zien 

Dit jaar pakt JEE-O uit op de vt wonen & design beurs. Naast de slimline series presenteert het merk alle grote designer series op de beurs. Te zien zijn de nieuwste cone series by Osiris Hertman, de bloom series by Edward van Vliet, de soho (RAW) series by Grand & Johnson, de flow series by Brian Sironi, en de pure series by Lammert Moerman. 

JEE-O op vt wonen & design beurs 2019

1 t/m 6 oktober

RAI Amsterdam

Hal 10, stand 10.108

Over JEE-O

JEE-O brengt prachtig design en functionaliteit samen in badkamerconcepten. Het stopt niet bij de badkamer, de designs van JEE-O passen ook uitstekend in de rest van het huis, zoals de keuken, de sauna, bij het zwembad of op het strand. JEE-O is minimalistisch en innovatief met een kosmopolitisch karakter. Stoer en opvallend maar toch verfijnd: JEE-O creëert concepten met ruimte voor lichaam en geest, altijd in een sfeer van functionele luxe.

In 2004 is JEE-O ontsproten aan het brein van Lammert Moerman. Sindsdien is het merk enorm gegroeid en inmiddels vind je de vrijstaande douches en baden, kranen en waskommen van JEE-O over de hele wereld.

noot voor de redactie, niet voor publicatie

Voor meer informatie over JEE-O of een afspraak met Lammert Moerman tijdens de beurs, neem contact op met Hannah El Fassi via hannah@fnke.nl of bel: 06-48499302. Download HR beeldmateriaal van de JEE-O slimline series hieronder.

JEE-O slimline bronze setting 02.jpg
 • jpg
JEE-O slimline bronze setting 01.jpg
 • jpg
JEE-O slimline bronze setting 03.jpg
 • jpg
JEE-O slimline bronze setting 04.jpg
 • jpg
JEE-O slimline bronze setting 05.jpg
 • jpg
JEE-O slimline bronze setting 06.jpg
 • jpg
JEE-O slimline towel holder bronze.jpg
 • jpg
JEE-O slimline toilet roll holder bronze.jpg
 • jpg
JEE-O slimline wall cup bronze.jpg
 • jpg
JEE-O slimline diverter bronze.jpg
 • jpg
JEE-O slimline thermostat bronze.jpg
 • jpg
JEE-O slimline spout 90 bronze.jpg
 • jpg
JEE-O slimline robe hook bronze.jpg
 • jpg
JEE-O slimline 3 kranen.jpg
 • jpg

Over JEE-O

Robuust en krachtig design en altijd onderscheidend in eenvoud: dat is wat de badkamer concepten van JEE-O typeren. Producten met rust en ruimte voor lichaam en geest, altijd in een sfeer van functionele luxe. JEE-O is verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, stoer en gedurfd. Om de mooiste producten te ontwerpen werkt JEE-O samen met designers van over de hele wereld. Het vertrekpunt van een nieuwe collectie is een vrijstaande douche waarbij design voorop staat. Hierna wordt de functionaliteit toegevoegd. Door deze werkwijze ontstaan unieke designs die samen een complete collectie vormen om een bijzonder badkamerconcept te creëren.

Het creatieve brein achter JEE-O is Lammert Moerman. Zijn droom is om levensgenieters wereldwijd kennis te laten maken met het ultieme JEE-O gevoel en hen de beleving van douchen en baden in eindeloze sferen te laten ontdekken. Sinds de oprichting van het bedrijf in 2004 is JEE-O uitgegroeid tot internationale speler en inmiddels zijn de producten wereldwijd te verkrijgen. In de collectievind je meerdere series en stijlen met douches, kranen, baden, waskommen, toiletten en accessoires. Douches en kranen zijn gemaakt van hoogwaardig rvs, de baden en waskommen van het mooie materiaal DADOquartz.

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste JEE-O nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL