Ontwerp je eigen badkamer in het brons met de meest complete JEE-O serie

JEE-O breidt haar meest complete slimline series uit met een bronzen afwerking. Het subtiele en minimalistische ontwerp van de collectie geeft je alle vrijheid om je eigen badkamer te ontwerpen. Wie dit in het echt wil bewonderen kan een bezoek brengen aan de vt wonen & design beurs in oktober. Naast de slimline series zijn hier alle grote designer collecties van het merk te zien. Zo ook de nieuwste cone series by Osiris Hertman en de bloom series by Edward van Vliet.

329661 jee o%20slimline%20bronze%20setting%2004 af2212 large 1568110437

Wie van brons houdt heeft geluk

De nieuwste toevoeging aan de slimline series is de bronzen afwerking. De serie is nu beschikbaar in drie verschillende afwerkingen: geborsteld, structuur zwart en brons RVS. 

329673 jee o%20slimline%203%20kranen ade87f large 1568110573

Ontwerp je eigen badkamer 

Het toegankelijke design van de slimline series geeft je veel vrijheid voor het ontwerp van je eigen badkamer. Lammert Moerman (Creatief directeur en oprichter JEE-O) vindt de collectie geschikt voor iedere badkamer: “Het is een subtiel en minimalistisch ontwerp waardoor het in iedere badkamer past. Je kunt het combineren met stoere en robuuste items, maar ook met subtiele accessoires”. Met deze serie hoopt Lammert meer mensen de mogelijkheid te geven hun eigen complete design badkamer te creëren.

De meest complete JEE-O serie

De keuze is enorm bij de slimline series. En alles kan in de drie verschillende afwerkingen. Vrijstaande douches en bad mixers, opbouw- en wandkranen, verschillende uitlopen en mixers, wand- en plafond douches, handdouches en accessoires zoals een zeepdispenser, een handdoekenrek en een toiletrolhouder vormen de collectie. De dunwandige baden en waskommen, gemaakt van DADOquartz, maken de slimline series compleet. 

329670 jee o%20slimline%20bronze%20setting%2003 37023b large 1568110446

Alle grote JEE-O designer series te zien 

Dit jaar pakt JEE-O uit op de vt wonen & design beurs. Naast de slimline series presenteert het merk alle grote designer series op de beurs. Te zien zijn de nieuwste cone series by Osiris Hertman, de bloom series by Edward van Vliet, de soho (RAW) series by Grand & Johnson, de flow series by Brian Sironi, en de pure series by Lammert Moerman. 

JEE-O op vt wonen & design beurs 2019

1 t/m 6 oktober

RAI Amsterdam

Hal 10, stand 10.108

Over JEE-O

JEE-O brengt prachtig design en functionaliteit samen in badkamerconcepten. Het stopt niet bij de badkamer, de designs van JEE-O passen ook uitstekend in de rest van het huis, zoals de keuken, de sauna, bij het zwembad of op het strand. JEE-O is minimalistisch en innovatief met een kosmopolitisch karakter. Stoer en opvallend maar toch verfijnd: JEE-O creëert concepten met ruimte voor lichaam en geest, altijd in een sfeer van functionele luxe.

In 2004 is JEE-O ontsproten aan het brein van Lammert Moerman. Sindsdien is het merk enorm gegroeid en inmiddels vind je de vrijstaande douches en baden, kranen en waskommen van JEE-O over de hele wereld.

noot voor de redactie, niet voor publicatie

Voor meer informatie over JEE-O of een afspraak met Lammert Moerman tijdens de beurs, neem contact op met Hannah El Fassi via hannah@fnke.nl of bel: 06-48499302. Download HR beeldmateriaal van de JEE-O slimline series hieronder.

Download PDF
Download PDF
Over JEE-O

JEE-O Unique Bathrooms weds beautiful design to functionality in bathroom concepts. Extending beyond the bathroom, the designs by JEE-O also fit beautifully in the rest of the house, including the kitchen or sauna, by the swimming pool or on the beach. JEE-O has a minimalistic, innovative style with a cosmopolitan character. Bold and distinctive, yet refined: JEE-O creates concepts providing sufficient space for body and mind, always seeking an atmosphere of functional luxury.

2004 marks the birth of JEE-O, a creative concept by Lammert Moerman. The brand has grown immensely since that time; its selection of separate showers and baths, mixers and wash basins is currently available all across the globe. The JEE-O soho 01 shower won a Red Dot award and a German Design Award.

berichten