JEE-O & Egoista ontwerpen exclusieve wastafel voor BLUE

BLUE heeft zijn deuren geopend in Nijmegen. Een bijzonder hotel met een grootstedelijk karakter, geïnspireerd op het succesvolle MANNA Hotel in Nijmegen. Eric de Bruijn (Egoista) heeft samen met Lammert Moerman van JEE-O een wastafel speciaal voor BLUE ontwikkeld, de JEE-O by DADO blue basin. Eric de Bruijn is verantwoordelijk geweest voor het hele concept en interieur van BLUE: van elk detail in de kamers tot de indrukwekkende schildering achter de bar.

JEE-O blue basin - hotel Blue Nijmegen.jpg
  • jpg
JEE-O BLUE Hotel 1.jpg
  • jpg
JEE-O BLUE Hotel 11.jpg
  • jpg
JEE-O BLUE Hotel 4.jpg
  • jpg

Over JEE-O

Robuust en krachtig design en altijd onderscheidend in eenvoud: dat is wat de badkamer concepten van JEE-O typeren. Producten met rust en ruimte voor lichaam en geest, altijd in een sfeer van functionele luxe. JEE-O is verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, stoer en gedurfd. Om de mooiste producten te ontwerpen werkt JEE-O samen met designers van over de hele wereld. Het vertrekpunt van een nieuwe collectie is een vrijstaande douche waarbij design voorop staat. Hierna wordt de functionaliteit toegevoegd. Door deze werkwijze ontstaan unieke designs die samen een complete collectie vormen om een bijzonder badkamerconcept te creëren.

Het creatieve brein achter JEE-O is Lammert Moerman. Zijn droom is om levensgenieters wereldwijd kennis te laten maken met het ultieme JEE-O gevoel en hen de beleving van douchen en baden in eindeloze sferen te laten ontdekken. Sinds de oprichting van het bedrijf in 2004 is JEE-O uitgegroeid tot internationale speler en inmiddels zijn de producten wereldwijd te verkrijgen. In de collectievind je meerdere series en stijlen met douches, kranen, baden, waskommen, toiletten en accessoires. Douches en kranen zijn gemaakt van hoogwaardig rvs, de baden en waskommen van het mooie materiaal DADOquartz.

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste JEE-O nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL